DRŽAVNI UDAR U SRBIJI: Dvojica najviših funkcionera skidaju Vučića s vlasti!

U vrhu najveće vladajuće koalicije troje visokopozicioniranih funkcionera ove partije koji su na državnim pozicijama uveliko šuruju sa diplomatskim predstavnicima stranih država, kako bi srušili Vučića, javljaju beogradski mediji.

Steže se obruč oko predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a pored pritisaka spolja vezanih za pitanje Kosova, šefa države čeka još jedna bitka, i to sa njegovim stranačkim kolegama.

U vrhu najveće vladajuće koalicije troje visokopozicioniranih funkcionera ove partije koji su na državnim pozicijama uveliko šuruju sa diplomatskim predstavnicima stranih država, kako bi srušili Vučića, javljaju beogradski mediji.

Prema informacijama kojima raspolažemo, dvoje naših funkcionera na stalnoj su vezi sa predstavnicima dvij zapadne ambasade. Konsultuju se prije svakog poteza, ćute kada im to sugerišu strani mentori. Ako bolje pogledate, vidjećete da kada je gusto neki ljudi nestanu, prosto kao da ih proguta zemlja. Da ne bude zabune, znamo i za one koji šuruju sa nekim ambasadama iz istočnih država. Znamo da jedan funkcioner svaki čas trči u jednu od tih ambasada. Ono što vezuje sva tri funkcionera je plan da se uoči rješavanja kosovskog pitanja Vučiću zabode nož u leđa - navodi izvor i dodaje da je plan protiv Vučića do tančina razrađen i da se čeka pogodan trenutak.

- Na stranačkim sastancima ili ćute ili klimaju glavom na sve ono što predsjednik kaže, ali odmah posle brže-bolje trče da strance izvijeste do tančina o čemu se govorilo. U dosluhu sa njima Vučića će ostaviti na cjedilu u ključnom trenutku i tako im zabiti nož u leđa - otkriva plan koji je dio čelnika SNS skovao sa stranim diplomatama.

 

Izvor: slobodna-bosna

 

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email