Zvonimir Marić, šef Pododjela za kulturu: Brčko je grad kulture???

U organizaciji Pododjela za turizam, kulturu i sport prošle godine realizirano je više kulturnih manifestacija, od obilježevanja Dana distrikta do Kazališnih susreta. Pod okriljem glavnih manifestacija održani su brojni koncerti, razni sportski sadržaji, turniri i likovne izložbe.

Viši stručni suradnik za razvoj sporta i kulture Zvonimir Marić izjavio je kako su u Pododjelu za turizam, kulturu i sport u potpunosti realizirali predviđeni plan i program za 2019. godinu te da su zadovoljni realiziranim manifestacijama izdvajajući, između ostalog, i širok spektar održanih brojnih koncerata, sportskih sadržaja i likovnih izložbi.

Ovaj pododjel na godišnjoj razini u kontinuitetu koordinira rad kulturnih institucija Gradske knjižnice, Umjetničke galerije, Doma kulture i Muzeja Brčko distrikta, te sudjeluje u planiranju i realizaciji manifestacija kao što su Izbor sportaša godine, Dan Distrikta, Proljeće u gradu, Brčansko ljeto, Kazališni susreti, Mjesec knjige i mnogih drugih koje su popraćene glazbenim i sportskim sadržajima, turnirima, likovnim izložbama, promocijama knjiga.

„Vjerujem da smo ispunili očekivanja i da smo u cjelosti realizirali godišnji plan i program Pododjela za turizam, kulturu i sport Vlade Brčko distrikta.“ – izjavio je Marić.

Prva naredna veća višednevna manifestacija iz Pododjela za turizam, kulturu i sport očekuje nas povodom Dana Brčko distrikta početkom ožujka, a koja se nastavlja ‘Proljećem u gradu’, ‘Brčanskim ljetom’, ‘Mjesecom knjige’, ‘Kazališnim susretima’ i ostalim kulturnim sadržajima.

 

Izvor: RBDBiH

 

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email