ODGOVOR NA INTERVJU MLADENA BOSIĆA ILI TOTALNI RASPAD U SDS-u BRČKO ?!

Na adresu našeg portala dostavljen je dopis potpisan od grupe članova Opštinskog organizacije Srpske demokratske stranke Brčko, koji je upućen i svim opštinskim odborima ove stranke u Republici srpskoj. U navedenom dokumentu navodi se da je Mladen Bosić, povjerenik SDS za Brčko, razbio srpsko političko jedinstvo i teško narušio sklad u djelovanju brčanske SDS.

Dalje se navodi u dopisi da je „SDS je otišla u opoziciju jer je upravo gospodin Mladen Bosić po postavljanju za povjerenika sve radio na razbijanju srpske većine koja je do njegovog dolaska bila stabilna jer su SDS, NDP i SNSD imali 9 poslanika u Skupštini distrikta što davalo komoditet da su tih 9 članova svojim radom dokazali da su dovoljni da čine vlast u Brčkom i brane interes srpskog naroda. Međutim, upravo je gospodin Bosić uzeo ulogu da razbije tu i takvu većinu, obavljajući tajne razgovore sa jednim članom Brčanskog demokratskog pokreta, ne konsultujući se ni sa članovima SDS a ni sa koalicionim partnerima NDP-om i SNSD.om“.

U dopisu se dalje kaže da je činjenica da je SDS do nedavno predstavljao jedan od najbitnijih stubova vlasti u Distriktu, a da je danas odlaskom u opoziciju došao u situaciju da nema značajan uticaj na politička kretanja, te da je ostao bez nekoliko istaknuitih funkcionera koji su napustili stranku ili su iz nje isključeni.

Integralni dopis upućen od grupe članova SDS možete pročitati u nastavku teksta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It