Nakon što je udario na tajkunsko gnijesdo SDA botova: Bursać je vlah kome ne treba nikad vjerovati!

Bursać im nije ostao dužan te im je, citirajući njihove uvrede i ističući nepismenost i neupućenost po kojima su aktivisti SDA prepoznatljivi na društvenim mrežama odgovorio nazvavši ih osinjim tajkunskim gnijezdom

Nakon što je na Facebooku objavio informaciju da Potpredsjednik RS Ramiz Salkić ima 44 savjetnika (RAMIZ BABA I 40 RAZBOJNIKA: Salkić ima čak 44 savjetnika) na Dragana Bursaća su botovi SDA istresli salve uvreda u komentarima. Optužili su ga da nije onaj “dobri Bursać” koji razotkriva masovne grobnice, već “smrdljivi Četo” koji je neljudski napao Ramiza Salkića.

Bursać im nije ostao dužan te im je, citirajući njihove uvrede i ističući nepismenost i neupućenost po kojima su aktivisti SDA prepoznatljivi na društvenim mrežama odgovorio nazvavši ih osinjim tajkunskim gnijezdom.

“Šta sam saznao o sebi kad sam udario u osinje tajkunsko gnijezdo znano kao SDA-izjave SDA botova:

1. Da nisam onaj “dobri Bursać” koji razotkriva masovne grobnice, zločince i vraća imena žrtvama, “bez obzira na vjeru i naciju”, kao do sad, nego srBski pripadnik VRS-a, koji zavađa “bošnjački narod”

2. Da “ima njiha finih Srba”, ali ja nisam među njima, nego sam “Dodikov dvostruki špijun”
3. Da taj i taj nema ništa protiv mene lično i da “fino pišem”, al’ mu je stigla direktiva iz partije “ozgo” da me se “malo oplete”
4. Da su me mnoge općine “fino ugostile k'o umjetnika” iako sam “neljudski nap’o potpredsjednika Salkića”
5. Da “vlahu ne treba vjerovati NIKAD, što se i u slučaju ovog smrdljivog čete Bursaća pokazalo”

Pišem sve ovo, ne zato što ne znam i ne što nisam znao za “toplog zeca”, kroz kojeg moraju proći neistomišljenici ove tajkunske organizacije, nego da organizacija nađe i prepozna one “hrabriše” što su me napljuvavale, pogotovo sa imenima i prezimenima i nagradi ih kakvim uhljeb-mjestom u nekoj čaršijskoj, kantonalnoj ili državnoj SDA ublehi.

Zaslužili su.

Ko nas je kleo, nije dangubio!”, napisao je Bursać.

 

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email