STRANKA ZA BIH, NEPOSREDNO SA GRAĐANIMA ŠATOROVIĆA

U prohladno subotnje decembarsko veče, 14.12. 2019. godine u prepunoj sali mjesne zajednice Šatorovići ,mjesni ogranak Stranke za BiH Šatorovići upriličio je susret članova i simpatizera Stranke za BiH i ostalih građana sa kadrovima stranke u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.

Susret je protekao u toploj domaćinskoj atmosferi a tematika susreta je obuhvatala pregled učinjenog od strane Stranke za BiH u Šatorovićima u protekloj godini kao i aktuelna pitanja i potrebe mještana koje treba rješavati u predstojećem periodu.

Nakon uvodnog izlaganja domaćina Ribić Bahrije, koji je u kratkim crtama upoznao prisutne o realizovanim projektima, prisutnima su govorili Nedim Hamzabegović, Samida Mehić i Emir Hajdarević.

Potom se skupu obratio i predsjednik Vjeća Stranke za BiH Brčko primarijus dr. Zijad Nišić izražavajući zadovoljstvo odzivom građana i upoznao ih sa aktuelnim političkim prilikama i tokovima.

Susret sa građanima se održao u interakciji gdje su građani postavljali pitanja iz okvira svojih potreba i problema sa kojim se susreću.

Predstavnici Stranke za BiH u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti su dali potrebne odgovore na postavljena pitanja i preuzeli obavezu rješavati prisutne probleme građana.

Neposredni susret sa građanima se završio na sveopšte zadovoljstvo prisutnih koji su uz kahvu nastavili druženje u opuštenijoj atmosferi.

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email