Opštinski odbor Socijalističke partije zatražio smjenu člana Vlade Zorana Gajića i predložio Pericu Burgića na njegovo mjesto

Opštinski odbor Socijalističke partije u Brčkom zatražio je od gradonačelnika Siniše Milića da smijeni člana Vlade Distrikta iz ove stranke, Zorana Gajića, koji obavlja funkciju šefa Odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu.

Predsjednik brčanskog Odbora SP-a Zoran Kokanović rekao je danas na konferenciji za medije da je tu odluku Odbor donio jer je izgubio povjerenje u Gajića, kao i da nije  zadovoljan njegovim radom.

„Imenovali smo drugog kandidata. Gradonačelnik Milić je dobio ime. Održali smo glasanje i apsolutnom većinom je smijenjen Zoran Gajić, a na njegovo mjesto je izabran Perica Burgić. Sad je sve na gradonačelniku. Poslije ide potvrda Skupštine i idemo da radimo“, rekao je Kokanović.

Kokanović je napomenuo da nema nesporazuma između Odbora i vrha stranke, te da je Odbor u Brčkom jedinstven u podršci predsjedniku Socijalističke partije Petru Đokiću i da stoji iza svih njegovih djela.

 

Izvor: RBDBiH

 

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email