JOŠ JEDAN SRAMNI PODVIG POSLANIKA SKUPŠTINSKE VEĆINE IZ REDA BOŠNJAČKOG NARODA

Građani Brčko Distrikta BiH su očekivali da Bošnjaci u vlasti bar pokušaju da stave veto na imenovanje dr. Ninkovića, penzionisanog hirurga, na mjesto savjetnika gradonačelnika. Ni jedan od njih nije ni pokušao. Sramno.

   Građani se pitaju, čime je to dr. Ninković zadužio Brčko, a posebno Bošnjake da bude savjetnika u kabinetu gradonačelnika?

Možda time što je u ratu svog kolegu, uglednog hirurga Sakiba Ethemovića, „čuvao i skrivao tako brižno“ da ni danas niko ne zna gdje se nalazi, a taj se novopečeni penzioner, tada privremeno uselio u raskošnu kuću Ethemovića, uglednih intelektualca i humanista iz Brčkog? Da li je to bio razlog zašto taj isti penzionisani doktor nije mogao da dobije američku vizu, kako se pričalo po gradu?

To je, dakle, principijelna politika bošnjačkih poslanika u koju se demagoški stalno zaklinju?  Sjetimo se šta su uradili da pomognu Osmanu Osmanoviću??? NIŠTA. Bravo Bošnjacima u vlasti, koji izgleda tamo predstavljaju samo svoje interese, interese svojih porodica i svojih firmi.

Građani, Bošnjaci, probudite se i na predstojećim izborima otjerajte ove termite koji pozobaše sav vaš trud i uništitše perspektivu Brčkog, a vašu djecu otjeraše da po bijelom svijetu traže spasa.

 

J.Č.

 

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email