Demolirano auto sina poslanika Zorana Kokanovića, koji izjavljuje: “Radnici obezbjeđenja napali su Nikolu”

U ulici Tina Ujevića u Brčkom juče se dogodio incident u kojem je uništen Porsche u vlasništvu Zorana Kokanovića, poslanika u Skupštini Brčko distrikta i predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke u Brčkom, a kojeg je koristio njegov 19-godišnji sin Nikola. Građane je oko četiri ujutro probudila buka i lomljava stakla.

Stariji Kokanović nam je ispričao da su dvojica radnika obezbjeđenja napala Nikolu u noćnom klubu „Top secret“.

- Moj sin s društvom je krenuo u klub kada su se pojavili radnici obezbjeđenja. Jedan od njih doviknuo je: "Šta ti dolaziš ovdje? Jesam li ti rekao da ne smiješ dolaziti u klubove koje ja obezbjeđujem“. Kada su krenuli prema njemu, moj sin je odmah pobjegao u policiju i od nje zatražio zaštitu, da bi zatim njih dvojica metalnim stolom i stolicom demolirali vozilo - rekao je Zoran Kokanović.

Prema riječima mještana, čuli su se i pucnji, ali iz brčanske policije su nam rekli da im pucnjava nije prijavljena, što je kazao i sam Kokanović dodavši da njegov sin nije povrijeđen.

Na automobilu su polupani prozori, šoferšajbna, farovi i vrata. Uviđaj su obavili pripadnici Jedinice kriminalističke policije Brčko Distrikta.

 

 

Izvor: (Dnevni avaz)

Pin It
Print Friendly, PDF & Email