Policija Brčko Distrikta privela tri lica od kojih je dva lišila slobode

Zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga Policija Brčko distrikta privela je tri lica od kojih je dva lišila slobode, a jedno je, nakon kriminalističke obrade, pustila na slobodu, saopštila je Policija.

Policijski službenici Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotreba opojnih droga su tokom vikenda uz podršku Specijalne jedinice i službenog psa za detekciju narkotika, izvršili pretres lica sa inicijalima A.Š. (37) i lica E.Š. (35), oba sa područja Brčkog, te kuće, pomoćnih objekata i dvorišta koje osumnjičeni koriste.

Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta municija kalibra 7,62 mm, lovačka municija 16, dva vojna bajoneta, plastična kutija kao i tri pe-ve-ce vrećice u kojima se nalazila „Marihuana” i dvije pe-ve-ce vrećice u kojima se nalazila opojna droga „spid”, te digitalna vaga i makaze.

Prethodno je u Ulici Marina Držića, izvršen pretres lica A.Ć. (54) i tom prilikom je kod njega pronđena i oduzeta pe-ve-ce vrećica, takođe, sa marihuanom.

 

 

Izvor: rtvHIT/d.đ.

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email