U Brčko Distriktu promocija knjige: “Kako se rađala Republika Srpska” autora Momčila Krajišnika

Članovi novoosnovanog Udruženja za očuvanje srpske tradicije i kulture “Bastion” danas su organizovali konferenciju za medije na kojoj su najavili promociju knjige “Kako se rađala Republika Srpska” autora Momčila Krajišnika.

Promocija će se održati u subotu 14. septembra u Kulturno-administrativnom centru “Patrijarh srpski Pavle” u Brčkom sa početkom u 17 sati.

“Naše udruženje se bori za porodične tradicionalne vrijednosti, između ostalog i za patriotske vrijednosti i kao rezultat toga dovodimo Momčila Krajišnika da promoviše svoju knjigu “Kako se rađala Republika Srpska” jer to smatramo važnim posebno za nas mlade”, poručio je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Udruženja za očuvanje srpske tradicije i kulture “Bastion” Arsen Pavlović.

Pored autora o knjizi će govoriti i prof. dr Ljubomir Zuković, aktuelni potpredsjednik Akademije nauka i umjetsnosti Republike Srpske i član Senata Republike Srpske, kao i prof. dr Vojislav Maksimović koji je bio član prvog saziva Senata Republike Srpske i takođe je član Akademije nauka i umjetsnosti.

Predsjednik udruženja “Bastion” Arsen Pavlović ovom prilikom je zamolio građane da dođu pola sata ranije kako bi promocija mogla početi na vrijeme.

 

Izvor: RTV HIT

 

 

Pin It
Print Friendly, PDF & Email